Op donderdag 17 januari 2019 organiseert de VIO weer een symposium voor haar leden. Het onderwerp: BASISGEREEDHEID.  De infanterist moet altijd basisgereed zijn. Dus opleiding afgerond, fysiek en mentaal fit en zowel individueel als met het team getraind en berekend voor de taak. Ook in de huidige en komende tijd waarin innovatie de boventoon zal voeren is het van groot belang dat wij nadenken, met elkaar van gedachten wisselen en bij onze (internationale) partners aansluiten en zo gereed zijn om onze taken uit te voeren.

De dag zal gevuld worden met verschillende sprekers die in zullen gaan op diverse aspecten van basisgereedheid; personele gereedheid, materiele gereedheid en de geoefendheid op basis van de juiste doctrine. Ook vertegenwoordigers van onze Duitse samenwerkingspartner zullen aanwezig zijn en een inhoudelijke bijdrage leveren.

Locatie: Oranjekazerne Schaarsbergen (filmzaal geb N)

Tijd: ontvangst 08.00u. Aanvang: 09.00u. Einde: 17.00u

De formele uitnodiging is per email verzonden met alle detailinformatie en aanmeldingsgegevens. Ook in INFANTERIE 04/2018 kunt u het programma vinden (blz 92/93)

 

Indien u niet ingelogd bent kunt u ook hieronder inloggen:

Inloggen